top of page

Нашите вина

Нашите вина се совршени партнери за храна и специјални пригоди. Нивната текстура, комплексност, рамнотежа и уникатност ги возбодуваат сите сетила. 

Нашата винска листа го опфаќа целиот спектар на цени, стилови и региони од Македонија со фокус на квалитет.

Вината што ги претставуваме се исто како нас - прогресивни и независни.

!
bottom of page