top of page
Image by Thomas Schaefer

Контактирајте не

Добредојдовте

Контактирајте не по е-пошта на team@gdtikveswinery.com или испратете ни порака преку формуларот за контакт подолу и ќе ви се вратиме веднаш штом можеме.

Ви благодариме

Нашите локации

Винарија ГД Тиквеш

Ул. Кукла Камен - Трстеник

в Трстеник, Росоман 1422 година

Северна Македонија

Тел: + 389

Канцеларија за продажба на ГД Тиквеш

Ул. Сиска 2

Кавадарци 1430 година

Северна Македонија

Тел: +389

Работно време

Пон - Пет: 08:00 - 20:00 часот

Сабота: од 10 до 17 часот

Недела: Затворено

bottom of page