top of page

Испорака, враќање и плаќање

Политика за испорака

* ВАMPНО * Нашите курири доживуваат значителни доцнења во испораката поради барањата за социјално растојание и зголемените количини на пратки. Ова може да влијае на времето на испорака на вашата нарачка, ви благодарам за трпеливоста и разбирањето во ова време.

</s></s>

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Ние ги користиме услугите на Карго Експрес за да ја испорачаме вашата стока. Нормалната основна стапка на испорака е 90 ден + 18% данок или БЕСПЛАТНО за набавки над 1000 ден.

Ние се трудиме најсилно за 3-дневна испорака. Сепак, понекогаш работите стануваат незгодни - ако нашиот производ е привремено без залиха или ако живеете од далечина, тогаш може да потрае до 5-7 работни дена. Може да го проверите статусот на нарачката во вашата сметка или само контактирајте не и ќе ве известиме каде се работите.

</s></s>

МЕERNУНАРОДНО

Меѓународната достава на нашите производи во моментов е во мирување поради ограничувањата на COVID, сепак, ве молиме контактирајте не доколку сте заинтересирани и ќе видиме дали можеме да најдеме алтернативна рута за вашата испорака бидејќи може да имаме дистрибутер во вашата област.

</s></s>

Политика за враќање и размена

Ве молиме контактирајте не во рок од 7 дена од приемот на производот за да разговарате за враќање или враќање на средството. Иако не нудиме размена, дури и за неотворени артикли, може да понудиме враќање на средството или замена за некое по дискреција.

Само артиклите со редовна цена можат да бидат вратени, за жал, продажните производи не можат да бидат вратени.

Трошоците за испорака не се враќаат. Ако добиете наплата, трошоците за повратна испорака ќе бидат одземени од наплатата. </s></s>

</s></s>

Оштетени или неисправни производи

Ние се грижиме внимателно да ги спакуваме вашите артикли за да не се оштетуваат при транзит. Доколку, од која било причина, пристигнат оштетени или неисправни, ве замолуваме да не известите во рок од 24 часа по нивното примање. Ние ќе организираме производите да ни бидат вратени и замената ќе ви биде испратена.

</s></s>

Винаријата ГД Тиквеш не е одговорна за следново:

  • Производи што не се испорачуваат поради клиент што дава неточни информации за адреса.

  • Пакетите не се доставени до претпоставениот датум на испорака.

</s></s>

начини за плаќање

</s></s>

Купувањата преку Интернет се прават лесни и безбедни со избор на опции за плаќање, вклучително и кредитни картички преку PayPal. Вашата исплата се обработува преку целосно овластен сервис за плаќање што гарантира дека сите ваши информации остануваат целосно доверливи. Всушност, ние самите никогаш не гледаме некој од бројот на картичката.

</s></s>

Плаќањето се зема како што ја поставувате вашата нарачка и ако уплатата не одобри успешно, вашата нарачка нема да биде успешно обработена. Ве молиме, проверете дали добивате не само потврда за вашата нарачка, туку и потврда за вашата исплата преку е-пошта. Ако не сте добиле едно од овие, вашата нарачка може да не биде успешно поставена.

</s></s>

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Вие исто така имате можност да платите во готово преку нашата услуга за испорака.

Payment Methods
bottom of page