top of page
Image by Vindemia Winery

Вина со приватна етикета

Конкурентни цени, квалитетно вино и незаменлива услуга со нашите флексибилни решенија за приватна етикета.

Опции за приватна етикета
Untitled design (7).png
01 Неозначено вино

Виното се произведува според договорена спецификација и договорена цена.

Виното е флаширано од нас, но оставено без етикета.

Етикетирањето и логистиката на крајниот производ се случува во согласност со увозната земја на клиентите.

Вината се произведуваат според точните спецификации утврдени од нашите клиенти, или избрани од ГД Тиквеш, за да се исполнат општите параметри.

Untitled design (6).png
02 Персонализирано вино

Оваа категорија на услуги вклучува брендирана етикета подготвена од клиентот. Виното по точна спецификација на клиентот се флашира со нивните етикети и се доставува до земјата на продажба.  

Виното е произведено, флаширано и обележано од нас, но елементите на брендот и информациите на клиентот се јасно наведени.

Untitled design (8).png
03 Брендирано вино

Ова е комплетно решение. Нашиот тим за дизајнирање нуди низа решенија и варијанти на етикети во тие во однос на пазарот и светските моментални трендови. 

 

Квалитетно вино произведено по спецификација на клиентот и убаво спакувано по пристапни цени.

Ексклузивност за дистрибуција е возможна за држави што во моментов не се наоѓаат под извозниот чадор на ГД Тиквеш.

Вински сорти

Нашите вина се категоризирани во два опсези за квалитет, имено Entry и Premium. Влегувањето се однесува на вина кои се многу лесно одржливи и се фокусираат на карактеристики како што се „лесно пиење“ и „вкусно“. Премиумот може да се опише како „комплексен“ со многу изразено структурирање на виното вообичаено за областа на потекло на виното.

Следниве вина се достапни за вина со приватна етикета.

Прилагодени мешавини во префериран стил може да бидат достапни на барање.

КАТЕГОРИЈА

 • Суво црвено вино 

 • Суво бело вино

 • Суво розе вино

 • Полу-суво црвено вино

 • Полу-суво бело вино

 • Полу-суво розе вино

 • Слатко црвено вино

 • Слатко розе вино

 • Слатко бело вино

БЕЛИ ВИНИ

 • Шардоне

 • Ризлинг

 • Совињон Бланк

 • Пино Грижио

 • Жилавка

 • Смедеревка

 • Темјаника

 • Траминец

 • Ркацители

ЦРВЕНИ ВИНИ

 • Сирах

 • Каберне Совињон

 • Мерло

 • Пино Ноар

 • Вранец

 • Прокупец

 • Каберне Франк

РОЗЕ ВИНА

 • Мерло

 • Вранец

 • Сирах

 • Станушина

 • Мускат Хамбург

Glass of Red Wine
Специјалисти за приватна етикета

 

 • Дизајн на материјал за пакување

 • Проверка на дизајните во согласност со законските барања на секоја земја

 • Избор на купажа во склоп на стил и квалитет

 • Флаширање во стаклени шишиња во различни форми, бои и големини

 • Бег ин Бокс

 • Лименки

 • 6 или 12 шишиња по пакет

 • Затворачи: природна плута, синтетичка плута или капаче со завртка

 

ПРОИЗВОДСТВЕН КАПАЦИТЕТ И ВРЕМЕ ЗА ИСПОРАКА

 

 • 1 милион шишиња месечно

 • Прва нарачка - од 6 до 8 недели

 • Следствена нарачка - 3 до 4 недели

bottom of page