top of page
Image by Camille Brodard

Приватни настани

Без разлика дали организирате забава за клиенти, роденденска забава, градење тим или кој било друг настан, ние можеме да организираме дегустација што одговара на вашите барања и да оставиме траен впечаток врз вашите гости.

Image by Chelsea Pridham
Дегустација на вино

Сите нас повеќе уживаме во работите кога знаеме малку повеќе за нив, па затоа дегустацијата на вино е одличен начин да дознаеме повеќе за виното. Како се прави, од каде потекнува и кој стои зад шишето. Искуствата за дегустација што ги нудиме се секојдневни, забавни, релаксирачки и незаборавни.

 

Искуствата со дегустација на вино може да бидат организирани на еден од нашите локалитети:

Винарската визба Трстеник

Лозови насади Сува Гора

или алтернативно,

можеме да организираме дегустација во локал по ваш избор.

Дегустација на вино

Сите нас повеќе уживаме во работите кога знаеме малку повеќе за нив, па затоа дегустацијата на вино е одличен начин да дознаеме повеќе за виното. Како се прави, од каде потекнува и кој стои зад шишето. Искуствата за дегустација што ги нудиме се секојдневни, забавни, релаксирачки и незаборавни.

 

Искуствата со дегустација на вино може да бидат организирани на еден од нашите локалитети:

Винарската визба Трстеник

Лозови насади Сува Гора

или алтернативно,

можеме да организираме дегустација во локал по ваш избор.

Image by Nina Mercado

Следете нè

@ GDTikvešWinery

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest
bottom of page